Jadłospis

Od 17 do 21 lutego 2020

Danie

Poniedziałek

Wtorek      

Środa       

Czwartek    

Piątek      

Zupa pomidorowa z ryżem

Barszcz ukraiński zabielany

Krem z warzyw z grzankami

 

Kapuśniak z ziemniakami

Rosół z makaronem

 

Gulasz wieprzowy z cebulą, ziemniaki, ogórek kiszony, kompot owocowy

 

Filet z kurczaka w cieście naleśnikowym, surówka z kapusty pekińskiej, kompot owocowy

 

Pierogi z serem, kompot owocowy

Kotlet mielony, ziemniaki, buraki czerwone, kompot owocowy

Filet z mintaja w panierce z kukurydzy, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej, kompot owocowy

Kanapka z twarogiem

Ciasto

Kanapka z masłem i dżemem

 

Jogurt owocowy

Owoc

Przejdź do paska narzędzi