Jadłospis

Od 19 do 23 lutego 2018

 

 

 

 

 

 

Danie

Poniedziałek

Wtorek      

Środa       

Czwartek    

Piątek      

Zupa zacierkowa

alergeny (seler, jajko, gluten)

Zupa neapolitańska

alergeny (seler, gluten, mleko)

Kapuśniak z kiszonej kapusty

alergeny (gluten, seler)

Krupnik 

alergeny (gluten, seler)

Żurek z ziemniakami

alergeny (seler, gluten, soja)

 

Kotlet drobiowo-serowy, ziemniaki, marchewka z jabłkiem, kompot

alergeny (jajko, gluten, mleko)

Sztuka mięsa w sosie chrzanowym, kasza gryczana, surówka z białej kapusty, kompot

alergeny (mleko, gluten)

Kotlet schabowy, ziemniaki, buraki, kompot

alergeny (mleko, jajko, gluten)

 

 

Sznycel wieprzowy, ziemniaki, marchew na gęsto, kompot

alergeny (gluten, mleko, jajko)

Kotlecik rybny, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty, kompot

alergeny (gluten, jajko, mleko, ryba)

Koktajl jogurtowo-truskawkowy

alergeny (mleko)

Banan

 

Sernik na murzynku

alergeny (mleko, gluten, jajka)

Jabłko

Jogurt

alergeny (mleko)